• +389 (02) 24 35 123
  • Работно време: 8.00 - 16.00 часот
  •  contact@vikas.mk

Фирмата Викас дооел Скоје е формирана 2004 година.
Услуги кои може да Ви ги пружи:
1.    Изработка на проекти
2.    Изработка на елаборати за пртивпожарна заштита
3.    Надзор на изведба на објекти
4.    Изведба на пасивна противпожарна заштита
5.    Продажба на материјали за пасивна противпожарна заштита

Останати услуги:
1.    Изработка на елаборати за енергетска ефикасност
2.    Ревизија на проекти

Референтна листа Надзор

•    Зграда на ул. Мирче Оровчанец
•    Градинка Калинка Општина Аеродром
•    Парк на езера
•    Парк Бановина Општина Аеродром
•    Паркбул. Србија
•    Трговски центар Скопски пазар Тафталиџе
•    Зграда на ул. Првомајска
•    Градска болница 8-ми Септември (Хермодијализа, Нефрологија, Ургентен центар)
•    Студентски дом Гоце Делчев
•    Школо Битолски конгрес општина Чаир
•    Студентски дом Стив Наумов
•    Музеј на современа уметност
•    МХЕ Љубанска
•    Пречистителна станица Општина Сарај
•    Капитол мол Скопје
•    Спортски игралишта за ракомет и кошарка Општина Радовиш
•    Фабрика за производство на кроасани Гранд фуд
•    Хотел Александар Сквер
•    Факултет за драмски уметности
•    Зграта Flatiron Адора
•    Зграда Diamond Адора

Референтна листа Проектирање


•    Дом на култура Бoгданци
•    Хотел Богданци
•    Индустрија за гадежни материјали Ресен
•    Музичко балетски училишен центар
•    Градска болница  8 септември (Нефрологија, ОРЛ, Психијатрија, Центар за физикална терапија, Ургентен центар)
•    Пречистителна станица Липково
•    Јавно светло УЕА Црква Општина Аеродром
•    Јавно светло Општина Теарце
•    Фабрика за производство на кроасани Гранд фуд
•    Спотрска сала дом за деца 11 Октомври
•    Станица за технички преглед (Сава осигурување)
•    Производен погон на Инфосет
•    МЛ-Гари фабрика за вода MAJA
•    Трафостаница за МЛ-Гари фабрика за вода MAJA
•    Хотел Александар Сквер
•    Конгресен центар Астана Казахстан
•    Психијатриска болница Демир Хисар
•    Ургентен центар Куманово
•    Фабрика за автомобилски седишта Леар, ТИРЗ Тетово
•    Зграда Гранд Престиж
•    КАМ МАЛЛ Скопје
•    Дом на култура Бели Мугри Кочани

Референтна листа за изведба на пасивна противпожарна заштита

•    Трговски центар Соравиа
•    Трговски центар Скопје Сити Мол
•    Комерцијална банка  
•    Охридска банка      
•    НЛБ Тутунска банка                              
•    Еуростандард банка              
•    Гинекологија Чаир          
•    Клиника за гинекологија              
•    Оддел за хемодијализа - ГОБ 8-ми Септември Скопје              
•    Клинички центар Тетово
•    ТЕТО
•    Хидро централа Св. Петка  
•    ЕВН трафостаница Бунарџик      
•    Макстил - Топла валавница
•    Музеј на Холокауст
•    Музеј на револуција  
•    Стар театар      
•    Синеплекс Скопје          
•    Синеплекс Тирана
•    Џонсон Мети
•    Кемет електроникс
•    Кромберт и Шуберт                              
•    ВИП
•    Оне
•    Кока кола (Пивара Скопје)                          
•    Агрикор Струмица (дистрибутивен центар)
•    Универзитет Југоисточна Европа                          
•    ТАВ                              
•    МИДА                              
•    Министерство за финансии                  
•    Хотел Мериот
•    Министерство за правда
•    Маркарт Велес
•    Катна гаража Министарство за финансии
•    Катна гаража Министарство за правда
•    Ремедика                              
•    ПЕТ центар                              
•    ЕЛЕМ деловна зграда                              
•    Министерство за транспорт и врски
•    Филхармонија
•    Костел - Охрид

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image